https://feg-gazkazan-gazszerelo.webnode.hu/

Felújítás

Garanciával, kedvező áron


Fég gázkazán felújítás, gázkonvektor felújítás, gázkészülék felújítás

Rendszeres, fűtési szezon előtti karbantartással az általunk felújított gázkazán várható élettartam +10év, utána eldönthető az elhasználódott alkatrészek cseréje, és újabb +10 év élettartam. Jelenleg 30-35 éves készülékeket még gond nélkül, megbízhatóan üzemben tartunk. A felújítás költsége töredéke egy új készülék felszerelésének, a hivatali ügyintézés nehézkes, költséges elkerüléséről nem is beszélve.

A felújítás előnyei közé tartozik, hogy olcsóbb, mint egy új készülék vásárlása, ráadásul az engedélyeztetési problémák is elkerülhetőek. A műhelyünkben végzett alapos átvizsgálás során szakembereink az utolsó csavarig szétszedik a készülékeket. Az elhasználódott alkatrészek cseréje után egy általános tisztítási folyamat következik, mely tesztüzemmel végződik. A teljes körű felújítás folyamata néhány napot vesz igénybe.

A gázkészülék felújítási munkálatai előtt kérjük nézze meg gázkészüléke márkajelzését és - amennyiben lehetséges - típusszámát, mert akkor már kiszálláskor felkészülhetünk az esetleges hibák elhárítására, így időt takarítva meg Önnek. A háztartásában előforduló több típusú gázkészülék, mint a gázkonvektor, a gázkazán, gáztűzhely (gáztűzhely bekötés) és a gázvízmelegítő megbízhatóan működő berendezések akkor, ha gondoskodik rendszeres felújításról. Ha ezt valamiért elhanyagolja, akkor hamarabb elhasználódik a készülék, javítása költségesebb. Még egy nagyon fontos érv szól a felújítás mellett: az utóbbi években gyakori szén-monoxid mérgezések előfordulásának elkerülése érdekében javasolt évente legalább egyszer, a téli fűtési szezon indulása előtt a háztartási gázkészülék felújítását elvégezni.

Fég gázkészülékek szervize  276-6431
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el
https://feg-gazkazan-gazszerelo.webnode.hu/